Projeler

TOKİ Konutları Çocuk Oyun Alanı

06 Aralık, 2023

Haydi çocuklar eğlenceye...

Cumhuriyetimizin 100 yılında Cumhuriyet çocuklarına ki o çocuklar, yarınlarımız, onlar en iyisini en güzelini hakeden ülkemizin geleceği Cumhuriyet çocukları. Bir gün bizim olduğumuz yerlerde onlar olacak. Biliyorum ve inanıyorum ki, onlar bizlerden daha da iyi, daha da başarılı olacaklar.

İnanıyorum ki, onların saf ve temiz duyguları ile o güzel yürekleri ile yaratacakları dünya savaşsız, çatışmasız, hilesiz bir dünya olacaktır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün emanetini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak ve Türkiye Yüzyılının mimarı olacak olan çocuklarımız, Toki sosyal tesislerinde oyun ve eğlence sizleri bekliyor.

Tüm Çavdırlı hemşerilerime hayırlı olsun.

Süleyman Kayacan

2023 © - Copyright Çavdır Belediyesi - Tüm Hakları Saklıdır, İzinsiz Kopyalama ve Alıntı Yapılması Yasaktır.